www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Leather Nunn : Take The Night. Album Cover
Informationer
Band:  Leather Nunn
Titel:  Take The Night
År:  1986
Genre:  Heavy Metal
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 0
Stemmer: 0
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Fool's Way Out  4:12
2.  Leather Nunn  4:15
3.  Take The Night  4:37
4.  You're The One  4:17
5.  Another Bite  4:09
6.  Taken Ground  4:46
7.  Take Me Back  5:12
8.  New Life  4:47
9.  Mental Asylum  5:04
10.  Keep The Dream Alive (Bonus)  2:16
11.  Ride Forever (Bonus)  3:45
12.  Driving Me Wild (Bonus)  5:05
13.  Let The Children Shout (Bonus)  3:22
 
Medlemmer
Mehm:  Bass
Jerry Brewer:  Guitars
Jimmy Evans:  Drums
John Gouchnour:  Guitars
Wade Williams:  Vocals
Producer:  Chip Barr
Producer:  Leather Nunn
Beskrivelse
Jettfever Karakter: 8.5/10

Endnu en selvudgivet vinylsjældenhed, der heldigvis har fået en CD genudgivelse.

Take The Night blev oprindeligt kun udgivet i 500 eksemplarer, hvilket er en skam, da Leather Nunn serverede en særdeles glimrende omgang US metal i bedste Obsession/Leatherwolf/Malice stil. Dvs. guitardrevet US metal, men med en lidt, vil næsten kalde sleazy, streetwise kant.

Produktionen er rå, men egentlig ikke dårlig og det klæder faktisk musikken fremragende. Der er mere power her end der er raffinement og sangstrukturerne er forholdsvis simple, måske til tider lige simple nok. Men det gør egentlig ikke noget i længden, da der er rigeligt med variation i tempo og riffs til at det er særdeles fornøjeligt hele skiven igennem.

Eneste lille problem er at skiven måske topper for hurtigt. De fire første skæringer er nok de fedeste – med en undtagelse. ”Fool’s Way Out” rykker stort, ”Leather Nunn” er deres, ganske vellykkede, bud på en signatursang i bedste Maiden stil og titelnummeret er en fed og rockende headbanger, der hurtigt sætter sig.

Især på numre som sidstnævnte ku Leather Nunn egentlig godt minde lidt om en amerikansk udgave af Raven. Råt og upoleret, med masser af energi og entusiasme og med en god sans for melodi, der på en måde er lidt underspillet. De gør det dog væsentlig bedre end deres britiske kolleger efter min mening.

Her er masser af flashy guitarleads, f.eks. i den glimrende og lidt mere melodiske ”You’re The One” og især stribevis af fremragende riffs. Og så kan de altså godt levere en ørehænger. Tjek bare den sindssygt catchy ”Take Me Back” – nok skivens fedeste - vi er jo næsten ovre i tidligt Mötley Crüe, eller måske nærmere Icon, territorium her. Suverænt.

Og så gør vokalisten Wade Williams det altså fremragende. Han bliver hovedsageligt i mellemregistret, uden de store armbevægelser eller konstante vokalskift, men det er dælme solidt. Han minder mig om en eller anden…men lige hvem det er kan jeg for min død ikke komme på. Minder lidt om en Lizzy Borden eller en James Rivera, bare uden highpitchen.

Vinylen er stort set umulig at få fingre i og desværre er selv CD reissuen, med fire bonusnumre, ved at være svær at finde. Den er dog ret jævnligt på ebay og et køb kan altså stærkt anbefales. Det her er fedt!
2010-09-13 22:41:19

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.