www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
POISON : Swallow this live. Album Cover
Informationer
Band:  POISON
Titel:  Swallow This Live
År:  1991
Genre:  Hardrock
Land:  Usa
Bruger rating
Rating: 7.75
Stemmer: 2

8.5 -=MP=-				  
				  
	
7 partyrock83
Du skal være logget ind for at rate skiver.
Køb Denne Cd !
Sange
1.  Intro 
2.  Look what the cat dragged in 
3.  Look but you cant touch 
4.  Let it play 
5.  Good love 
6.  Life goes on 
7.  Ride the wind 
8.  I want action 
9.  Drum solo 
10.  Something to believe in 
11.  Poor boy blues 
12.  Unskinny bop 
13.  Love on the rocks 
14.  Guitar solo 
15.  Every rose has its thorn 
16.  Fallen angel 
17.  Your mama dont dance 
18.  Nothin but a good time 
19.  Talk dirty to me 
20.  So tell me why (STUDIO) 
21.  Souls on fire (STUDIO) 
22.  Only time will tell (STUDIO) 
23.  No more lookin back (STUDIO) 
 
Medlemmer
Bobby Dahl:  Bass, Vox
Brett Michaels:  Vox, Guitar,
C.C. Deville:  Lead guitars, Vox
Rikki Rockett:  Drums. Vox
Producer:  Poison efternavn
Beskrivelse
Motley Karakter: 10/10

Nok den største GLAM/HARDROCK live cd nogensinde lavet!! Alle hits og (FUCK YEAH!!!!!!!!!!!!!!!) tromme/Guitarsolo, enhver live cd skal indeholde det.
Intet dårligt over denne cd, måske bortset fra ROCKETTs halvkedelige trommesolo som minder mest om en undervisningstime hvor man kan høre på alle de ting han kan slå på.Men det som tog røven på mig er, hvor stor og fantastisk guitarist C.C egentlig er....

og selvfølgelig SCENE BOMBER...(åh hvor jeg elsker 8oerne)

Den er også udkommet i en forkortet version, men man skal selvfølgelig ha alt, når man er POSION fan ik???:O))
2004-05-11 11:20:41

Straycat Opsat: 2004-05-12 09:50:56
Jeg er stor Poison fan ...... men jeg synes sgu det er lidt meget at give den 10/10! Du giver jo alle liveskiver 10/10 :o)
Hvis man skal se på den her skive med en helt realistisk synsvinkel vil man opleve at 1. Bret Michaels ikke synger helt optimalt live (men det er ok, da han sikkert spurter og springer rundt over hele scenen), 2. At denne optagelse er totalt "brun" i lyden ..... den lever jo slet ikke op til den fede lyd som der findes på deres skiver, 3. A Bret Michaels ud af det blå begynder at lave teksterne om på sangene, 4. At Poison i hele taget er et særlig tight liveband, 5. Skiven lyder som om den er optaget sidst på en laaaaang tour, hvor de bare er trætte, afdankede og mest har lyst til at tæske løs på hinanden!
MEN .... hvis man ser bort fra førnævnte og bare ser skiven og bandet for hvad de er (et goodtimes, party, rock n roll, glamband) er skiven Acceptabel! Dog kunne det være gjort meget bedre taget i betragtning af at de helt sikkert på daværende tidspunkt havde penge nok til at få skiven til at lyde som om de var tændte! 5,5/10

Straycat Opsat: 2004-05-12 09:57:53
Rettelse: 4. at Poison i hele taget IKKE er et særlig tight liveband!

Motley Opsat: 2004-05-12 12:30:36
Ok din mening om pladen (mht.liveplader check lige min anmeldelse om SLAUGHTERs ETERNAL LIFE) men jeg er overhovedet ikke enig i dig mht. at de lyder trætte:tværtimod da. Her er sgu fuld knald på og Brett er typisk hardrocker at høre på. Nej Brett har aldrig haft den store stemme, MEN en meget karakterisk stemme og jeg synes den holder live. Ja det er deres sidste show som han reklamerer med på cdn, men det går ikke over over selve showet for mit vedkommende. Grunden til at jeg er så vild med live plader er:Alle de improvisationer de fyrer af, man kan høre de swinger OGSÅ live, reaktioner på div.sange og på mange live cdr kan man høre guitar/tr/bass soloer så man OGSÅ kan høre hvad de kan udover studiet. Normalt hader jeg guitar soloer fordi de generellt er så røvkedelige og trælse at komme igennem (LÆS YNGWIE/TOLKKI) men C.C har jeg altid syntes om så derfor er det fedt at høre ham. Guitarsoloen eksisterer ikke på den forkortede version, det gør f.ø. trommesoloen heller ikke...

Men smag og behag, jeg står fast ved min karakter....

Straycat Opsat: 2004-05-12 17:46:37
Jeg er enig i at det der gør en liveplade fed er at bandet improviserer og laver sjove finurligheder som der ikke er på studio skiverne, det jeg bare synes der ikke gør det fedt på denne skive er simpelthen at POISON ikke er specielt gode til at improvisere! Når de improviserer får de det istedet til at lyde som om de spiller forkert og ikke kan deres egne sange! Mht. C.C. og hans guitarspil vil jeg sige at han er en undervurderet guitarist! Han er ikke den store tekniske guitargud, men det han gør, gør han SKIDE godt! Den udgave jeg har er den lange udgave, så jeg har hørt hele svineriet ..... tror denne koncert ville ha været 1000 gange federe hvis man selv havde været der .... fordi POISON er nok et af de bands som kører meget på deres show og scenekarisma, lidt ligesom KISS!
Det er nok også derfor at KISS og POISON er taget på USA tour sammen i denne sommer!
Men grunden til at jeg ikke er så hooked på denne skive er fordi jeg er SINDSYG vilde med deres studioskiver ... selv Native Tounge styrer, og på denne liveskive formår de slet ikke at leve op til den standard jeg har sat for dem!

Scandinavia Opsat: 2004-05-13 08:23:48
Hahaha...Ja, det er sgu' rigtigt observeret, Stray...Motley gir' alt live shit 10/10...Utroligt!

Motley Opsat: 2004-05-14 10:20:09
Øhrm nej!!! check min Slaughter anmeldelse vedr. ETERNAL LIFE:...

Native tongue?!?!?! Ku aldrig finde på at røre den med en ildtang...Kotzen stinker som Beavis&Buttheads toilet....Utrolig dårlig og kvalitetsløs guitarist..

Scandinavia Opsat: 2004-05-14 10:49:08
Hvis jeg må komme med min ydmyge kommentar, så synes jeg også dette er en noget middelmådig affære. Synes heller ik' rigtigt sangene kommer ud over scenekanten herpå...Ja, jeg tror sgu' også de var trætte og bare ville tilbage til deres Hollywood mansions og Playboy duller :-) ...Men det lyder da heller ik' værst!

Scandinavia Opsat: 2004-06-24 15:19:23
Men at sang nr. 23 ik' blev udgivet på et "rigtigt" studie album fatter jeg sgu' ik'...Den sang er jo kanon!!!

Sixxgunner Opsat: 2004-10-28 09:49:17
Jeg må give straycat ret i hans karakter omkring denne skive. Lyden tangerer til det elendige. Da jeg købte skiven i en byttecentral, var jeg overbevist om at det var et bootleg. Det der holder pladen oppe, er den energi og kærlighed til live koncerter, som man tydeligt kan høre at poison har! Den får 6/10 af mig.

norge Opsat: 2005-03-02 20:08:54
er enig med motley i at soloen til rikki rocket er elendig. det er ikke noe tekniske bomber over den. bret michaels synger for jævli på enne plata. det eneste jeg er imponert over er den utrolig brae backing vocalen til de andre gutta i bandet. cc deville er og blir den beste glam rock gitaristen. brukbar plate til et vist punkt.

Sixxgunner Opsat: 2005-04-06 16:53:16
Nej hvor er den fuckin´dårlig den live-skive her, jeg sætter den aldrig på igen!!!

-=MP=- Opsat: 2005-04-06 18:49:18
Ok, må hellere høre den ordentligt igennem, før jeg giver min mening, men husker den som en fed live skive...

Motley Opsat: 2005-04-07 15:40:07
Synes stadig det er en mega fantastisk skive...

-=MP=- Opsat: 2005-04-07 15:58:02
Synes også den er fed nok,ok produktionen er lidt mudret, men ingen tvivl, der er total gang i den, og jeg gad fandma godt have været der,synes at de klarer numrerne fint, med masser af energi,så klart en live skive der vil lyttes til igen...

Norge Opsat: 2005-04-07 18:18:51
Vel, denne platen blir bare bedre og bedre jo flere ganger man hører på den.Bandet rocker så til de grader på scenen. Bret synger jævli uansett men C.C er uten tvil en ekstremt dyktig gitarist. Gir den 8/9 i karakter.

Scandinavia Opsat: 2005-07-30 11:57:42
Sad igår og så en bootleg DVD med denne koncert...Nej, nej, nej hvor er det da bare stinkende elendigt!!! De er satme trætte at høre/se på...Bret Michaels gisper efter vejret 5137 gange og synger direkte falsk ind imellem...Bobby Dahl står og vrikker lidt frem og tilbage, men er ellers ik' mentalt tilstede...C.C. larmer så meget på sin blå Ibanez at Bret flere gange kikker undrende på ham under soloerne (forståeligt!!)...Den eneste der leverer varen bare nogenlunde tilfredsstillende er Rikki Rokkett, som tæsker gryderne okay igennem...POISON spiller godt nok for noget nær 30.000 mennesker og hele frontrow er dækket af lækre tøser, men hvor er det musikalske aspekt da bare elendigt på den koncert!! MEGA BUMMER!!!

Scandinavia Opsat: 2005-07-30 11:59:04
...Det eneste gode, kom jeg lige i tanke om, er under en solo hvor C.C. står helt fremme ved publikum...De barmfagre tøser vil jo selvf. røre ved "stjernen" og ender med at binde hans snørbånd op under soloen...Hahahaha

Scandinavia Opsat: 2005-11-25 23:10:52
Du må virkelig ik' spørge mig hvorfor, men smed nu lige denne skive på alligevel...Den stod jo bare der og samlede støv, ik'... Jo, jo...Man sku' vist ha' været der, tror jeg...Jeg kan normalt ik' døje liveskiver og mener det bare er ren og skær "afpresning" af godtroende fans, men, objektivt set (eller vel nærmere "hørt") så er dette ik' godt nok...Nej, nej du...Gi' mig "Live & Dangerous", "Unleashed In The East" og tilsvarende klassikere istedet...Jeg mener, der var attituden og nærværet da stadig til stede! :)

Norge Opsat: 2005-12-06 20:11:56
hmm..jeg synes Bret sier noe om at denne konserten også ble filmet. Stemmer det? Er det noen her inne som kan si meg hvor man i så fall kan finne den?

Sixxgunner Opsat: 2005-12-06 22:46:00
Ja, norge, jeg fandt min hos CD-smeden i København, og jeg er sikker på at han sagtens kan skaffe dig en kopi. Men ligesom alle andre 80er bands har de pillet ved guitar-lyden, vokalen for ikke at sige alt! Det er slet ikke et troværdigt billede af koncerten man hører på CDen, men energien er der sgu og poison giver den gas! Dette er anset for at skulle være den koncert der lukkede og slukkede 80er hairrock eraen, trist...

Motley Opsat: 2005-12-07 00:47:05
Sixxgunner: ARGH ARGH!!!!! Du skal skydes!!!!JEG SKAL EJE den koncert!!!!!!:O)

Norge Opsat: 2005-12-07 13:23:31
Hmm..cool:) Men hvordan kan jeg komme i kantakt med denne cd-smeden for å få tak i videoen Sixxgunner?

Jesse Anderson Opsat: 2005-12-07 13:47:03
Prøv her: http://cd-smeden.dk/

Steal Opsat: 2005-12-07 14:13:10
Det er ikke meget der sker på hans hjemmeside. Det er jo nærmest flere år siden den blev opdateret. Jeg troede næsten han havde lukket biksen

Scandinavia Opsat: 2005-12-12 16:52:39
SKIVER TIL SALG PÅ FORUMET......

Norge Opsat: 2005-12-21 21:14:01
Akk ja...denne cd smeden var ikke så lett å få tak i. Jeg får jo aldri noget svar når jeg ringer:(

Jeg så ganske nylig Poisons opptreden på MTV awards 1991....det var en stor omgang crap. Vissnok den siste live tingen de gjorde med C.C.på gitar...

KimG Opsat: 2005-12-22 18:00:41
Poison's optræden i '91 på MTV awards er kåret til et af de mest pinlige øjeblikke i rockens historie... Og ja, det var ikke godt!!

DVD-udgaven af denne disk er heller ikke noget at skrive hjem om, ret kedelig faktisk... 4/10 - jeg har ikke engang fået set den færdig endnu!

Norge Opsat: 2005-12-22 19:38:37
hehe da trenger du ikke plage deg mere med den og selge den til meg høhø :)
Jeg klør etter å få fingrene i den videoen

KimG Opsat: 2005-12-22 20:37:12
Nope, sorry :-)
Den SKAL stå i samlingen, uanset hvor kedelig den er...

Scandinavia Opsat: 2006-06-28 06:22:56
HAHAHAHAHAHA

Sidder og hoerer en eller anden obskur liveoptagelse med POISON (vil skyde paa at aaret er 1988) og C.C. laver den MEST PINLIGE solo i historien!! Hahahaha, han fucker fuldstaendig op i "I Want Action" - Altsaa der er jo ingen tvivl om at han aldrig har vaeret en guitarguru, meeeen, det her er sgu' for vildt...Lyder som om han ligger paa gulvet OVENPAA guitaren, alt imens han proever at spille soloen med sin venstre storetaa!! Hahahahaha

RENT TIL GRIN!!

Sixxgunner Opsat: 2006-06-28 07:59:12
JEG KAN GODT HUSKE BEGIVENHEDEN!

Jeg så koncertklippet på VH-1 engang, og det er blevet valgt til den absolut dårligste koncert fra 80erne EVER!

Det må ovenstående kommentatar vist understrege!

Motley Opsat: 2006-06-28 08:41:07
alt hvad som MTV kårer kan man ligeså godt vænde det døve øre til,som når kæresten brokker sig over at man drikker for meget....kan ikke tage sån en omgang bonderøvs-amatør-perker-dulle-poptøs-soulmidherogder-kanal seriøst siden 1986....

Motley Opsat: 2006-06-28 08:42:25
og rigtige guitarister laver sgu lort i den på scenen....bare min holdning=RNR WAS MEANT TO BE DIRTY! PLAY DIRTY LIKE DIRTY BOYS DO!

dog ved jeg så ikke om det ligefrem så pinligt ud, det scand. taler om:O)

Sixxgunner Opsat: 2006-06-28 08:43:45
Kan du sige VH-1???

Scandinavia Opsat: 2006-06-28 08:54:54
Ja, jeg ska' da lige love for at Metal-eremitten-Erik er kommet ud af sneglehuset og har faaet sig en lidt anden tone for munden! Er du gaaet tilbage til Glamrocken og hvad skete der med Speed Metallen??? Puuu, svaert at sku' vaere stoettepaedagog helt hernedefra!!! Gimme a break!! :)

Motley Opsat: 2006-06-28 08:58:21
Næææææh jeg ved bare hvordan tråd skal fremføres dude:O)

et break? Her er en kit-kat haha

Sixxgunner Opsat: 2006-06-28 09:06:18
Det er iøvrigt 1000 år siden jeg har hørt dette live-album, det har nok noget at gøre med at det stinker!

Motley Opsat: 2006-06-28 09:07:02
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!;O)

Sixxgunner Opsat: 2006-07-16 14:39:49
Som Motley engang så poetisk beskrev det "bonderøvs-amatør-perker-dulle-poptøs-soulmidherogder".

Hva det end betyder fik jeg aldrig fat i, men ikke desto mindre røg live-DVDen på til en fest den anden dag. En ting kan man satme sige om den koncert..... det er vaskeægte G-L-A-M! Jeg er vild med Bret Michaels små gade-drenge-hop hen over scenen, det er genialt.

Fedeste nummer fra koncerten er sgu åbneren "Look What The Cat Dragged In"

Motley Opsat: 2006-07-16 15:46:36
Hvor fanden har du den live dvd fra????

KimG Opsat: 2006-07-16 16:12:29
Neeej, er der en live DVD, som Motley ikke ejer??? ;-)
Jeg har den forøvrigt også - købt hos CD-Smeden en gang sidste år...

Motley Opsat: 2006-07-16 16:15:39
Har spurgt efter den hos ham SÅ mange gange at du tror det er løgn...men det er del år siden....

KimG Opsat: 2006-07-16 17:11:31
I alle de år jeg er kommet hos ham, har jeg også kun set den 1 gang - og så købte jeg den! :o)

Sixxgunner Opsat: 2006-07-18 14:46:32
Min er også indkøbt hos CD-smeden ham selv, men har du tjekket ebay.com, Motley???

Motley Opsat: 2006-07-18 22:44:54
jeg duer ikke til det der Ebay halløjsa....gider ikke holde styr på hvad som er billigst og hvordan det går med priserne.....men ellers tak:)

Motley Opsat: 2006-07-18 22:46:24
Jeg skal eje den dvd....men vil ikke betale over 50kr for den.....Hvem sælger sin krop til 500kr?? Skal nok skaffe en billig luder....

Motley Opsat: 2006-07-18 22:47:13
og jeg gentager (og smadrer mors tastatur) men vil ikke betale over 500kr! for den....

KimG Opsat: 2006-07-19 07:59:20
Altså... Jeg købte min for 150,- og havde egentlig ikke tænkt mig at sælge, men hvis du vil give 500,- er den din!!! :o)

-=MP=- Opsat: 2006-07-19 11:35:19
Sixxgunner, jeg har slettet dit link, da det var for langt så siden gik amok...

The artist Formerly known as Brian ;-) Opsat: 2006-07-19 18:29:10
"Poison" har et fedt bag katalog men som mange andre 80´er bands har jeg kun én udgivelse med bandet

partyrock83 Opsat: 2015-02-26 13:17:05
Jeg anmelder cd'en, og ikke DVD-udgivelsen. Jeg ejer kun 1 dics-versionen. Jeg synes det er en udmærket Liveudgivelse, og det er fedt, at i mange numre spiller C.C. Deville anderledes end på cd'en, mere ekspressivt. Cd'en indeholder de alle deres hits, og mangler ifølge min mening lidt kant, og mere flere "Deep Cuts"-numre. Men en udmærket Cd alt i alt.

Sleazy Dane Opsat: 2015-06-13 15:14:15
Fed setlist, bestående af alle deres hits. Lyden er jeg ikke så vild med. Guitaren fylder ikke så meget i lydbilledet og mangler også lidt publikumslyd.

-=MP=- Opsat: 2020-07-04 12:32:36
Synes faktisk at dette er en fed skive, Det er live som det skal være.
Men fatter ikke at et nummer som "Tell Me Why"ikke blev et KÆMPE hit, for det er da i den grad et gudenummer.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.