www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Volbeat : Seal the Deal & Lets Boogie. Album Cover
Informationer
Band:  Volbeat
Titel:  Seal The Deal & Lets Boogie
År:  2016
Genre:  Hard Rock
Land:  Danmark
Bruger rating
Rating: 8.5
Stemmer: 1

8.5 Ratt
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  The Devils Bleeding Crown 
2.  Marie Laveau 
3.  For evigt 
4.  The Gates Of Babylon 
5.  Let It Burn 
6.  Black Rose 
7.  Rebound 
8.  Mary Jane Kelly 
9.  Goodbye Forever 
10.  Seal The Deal 
11.  Battleship Chains  
12.  You Will Know 
13.  The Loa´s Crossroad 
14.  Slaytan Bonus track 
15.  The Bliss Bonus Track 
16.  Black Rose 
17.  The Deviils Bleeding Crown 
 
Medlemmer
Michael Poulsen:  Vocals, Guitars
Jon Larsen:  Drums
Rob Caggiano:  Guitars, Bass
Danko Jones:  Vocals
Johan Olsen:  Vocals
Jacob Hansen:  Percussion
Mia Maja:  Backing Vocals
Rod Sinclair:  banjo
Producer:  Jacob Hansen
Beskrivelse
Muddley Karakter: 10/10

Endelig det nye Volbeat album, i lux udgaven. Lækker indpakning og design. Ok jeg er meget glad for Volbeats musik og Michael Poulsen er en person god ven, så jeg er måske en anelse farvet, men her er mine ord om den nye Volbeat.Fuld rulle fra start og man hører Rob Caggiano over det hele, samtidig med at Poulsens stemme er fed. Nummeret er godt afbalanceret, heavy og alligevel ikke metal.
Track 2 Marie Laveau, the Voodoo Queen. Lidt ned i tempo, men i god genkendelig Volbeat stil. Utroligt melodisk og flot sammensat. Det som allerede slår mig på andet nummer er at Jons trommer er meget varierede og teknisk fedt spillet.
track 3, sommerhittet For Evigt med Johan Olsen. Hold kæft det er melodisk og et nummer som får alle op af stolene til en fest. The Gates Of Babylon. Melodisk og storslået. Lidt arabisk indflydelse i stilen.
Track 5 skal jeg nok lige høre et par gange til, før jeg anmelder det. Black Rose m Danko Jones, feeeedt nummer. Danko synger fedt og deres stemmer komplimenterer hinanden fedt. Heavy og meget melodisk. Måske bedste nummer indtil videre. Rebound, Cover af bandet Teenage Bottlerocket. Punket nummer ala Ramones, Sham 69 og Joan Jett. Super fedt nummer. Mary Jane Kelly, meget typisk Volbeat nummer, godt drive, gode licks fra Rob Caggiano. Goodbye Forever. Først tænkte jeg, ok nu går de i stå, der er en lidt underlig akustisk intro, men så kommer guitarerne i front, og de blander gospel ind i musikken, det lyder flot. Måske albummets fedeste. the Harlem Gospel Choir synger med og det er kanon flot.
Seal the deal track 10, så får den pedal igen og de moser derudaf, Rob brillierer og dette er dømt til at blive det fedeste koncert nummer ever. Fabelagtigt. Rob Caggiano spiller den svedigste solo. Battleship Chains, cover af Georgia Satellites nummeret. Fedt og sjovt indslag.
You will know, track 12.
Er nummer jeg først ikke havde lagt mærke til, men shit det er fedt. poulsen synger bedre en nogensinde og anderledes end hørt før.
Sidste track er the Loa´s Crossroad. Igen skruer de op for kedlerne og rocker derudaf. Jeg har flere gange festet til sommerfester hjemme hos Michael Poulsen. der har altid været en super sød og sjov fyr tilstede som hedder Henning.han medbringer altid sin sækkepibe og giver et nummer. denne gang har Volbeat bragt ham ind i lydbilledet på nummeret. det lyder pissefedt og viset at Volbeat og Poulsen tør bryde barrierer ned og prøve nye territorier. Henning spillede også horn på Warriors Call. de sidste 4 numre er anderledes versioner af nogle af numrene.
Dette er i min verden det bedste Volbeat album til dato.
2016-06-04 18:38:43

Ratt Opsat: 2016-06-08 19:54:01
Åbneren klart min favorit. "Seal The Deal" er os en af mine favoritter.. Her er mange gode numre, synes bestemt den er på højde med forgængeren Outlaw Gentlemen som ellers er min favorit med VOLBEAT.

Ratt Opsat: 2016-06-08 20:33:17
Meget spøjs nummer med ret fed start "The Loa´s Crossroad "PURE METAL!!.... BY YHE WAY svine fedt bonus track "SLAYTAN"

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.