www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Volbeat : Rock The Rebel / Metal The Devil. Album Cover
Informationer
Band:  Volbeat
Titel:  Rock The Rebel / Metal The Devil
År:  2007
Genre:  Metallic Rock 'n' Roll
Land:  Danmark
Bruger rating
Rating: 8.5
Stemmer: 9

9 aslarsen				 
				 
	
9 bcd				 
				 
	
10 Dennis Post				 
				 
	
9 Jettfever				 
				 
	
7 KimG				 
				 
	
9 Olfert				 
				 
	
8 Ratt				 
				 
	
10 sixxdog				 
				 
	
5.5 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  The Human Instrument 
2.  Mr. & Mrs. Ness 
3.  The Garden's Tale 
4.  Devil Or The Blue Cat's Song 
5.  Sad Man's Tongue 
6.  River Queen 
7.  Radio Girl 
8.  A Moment Forever 
9.  Soulweeper 
10.  You Or Them 
11.  Boa [JDM] 
 
Medlemmer
Anders Kjølholm:  Bass
Franz :  Guitar
Jon Larsen:  Drums
Michael Poulsen:  Vocal & Guitar
Producer:  Jacob Hansen
Beskrivelse
aslarsen Karakter: 9/10

Jeg har stadig ikke vænnet mig til deres første album, men efter jeg havde hørt et par numre i radioen fra denne her så skulle den bare ejes.. Og købet er ikke fortrydt det fjerneste for de banker bare derudaf med 540km/t og Hr. Poulsen har nok danmarks næst fedeste vokal.. Det eneste jeg ikke kan lide ved skiven er første nummer, spærg mig ikke hvorfor men jeg kan sku ikke lide det. Jeg tror det er den måde han "knækker" sin stemme på, men jeg kan jo kun håber på at jeg kommer til at holde af det på et tidspunkt..

Foresten så er Johan Olsen fra magtens korridorer med på gæste vokal på "The Gardens Tale" som iøvrigt er skivens fedeste nummer hvor teksten er på en blanding af dansk og engelsk..

Det Dansk musik, Det er godt og der står Jacob Hansen på coveret.. Så køb den for fanden...
2007-04-25 07:26:18

KimG Opsat: 2007-04-26 08:12:13
Jeg synes nu ikke dette album lever helt op til debuten. De første 5 numre holder fint nok, men derefter bliver der bare for meget af samme skuffe, og det er lidt ærgerligt. I det hele taget synes jeg hurtigt man kan få nok af Volbeat - i starten var det nyskabende og unikt, men jo flere sange man hører med dem i træk, jo mere minder det om hinanden og jo mindre kan man skelne den ene sang fra den anden.
Volbeat er stadig unikt på musik-scenen, men det er ikke nyt og spændende mere, men eftersom de første 5 numre trods alt holder fint, kan jeg ikke give mere end et 7-tal.

sixxdog Opsat: 2007-04-26 14:20:10
De første 10-15 gange den spillede herhjemme, havde jeg det på samme måde KimG, men efter en 20-40 gennemlytninger kom det lige pludselig. I dag har den spillet noget nær hundrede gange, og jeg er SÅ IMPONERET over denne plade! Den vokser langsomt og kommer snigende, for lige pludselig at tage dig ved hornet og svinge dig rundt i en kaskade af melodier, old school Metallica riffs og fine, fine tekster.

Hver en sang på denne skive skiller sig ud, bemærkelsesværdigt. I forhold til debuten, som jo var ret fed, er denne her lang mere gennemført. Pladen er kortet mere end et kvarter af, og det pynter.

Der er flere opfølgere (som i fortsættelser) fra debuten. Bl.a får vi en 2'er til 'Pool of Booze..', 'Danny & Lucy' og 'Soulweeper' - og det virker fabelagtigt! Måske den næste VOLBEAT bliver et koncept-album? Michael Poulsen har i hvert fald evnerne dertil.

'Devil Or The Blue Cat's Song' er min store favorit på pladen - den kan få mig til at gå amok på en måde, så jeg indimellem har været ved at lade mig frivilligt indlægge på den lukkede. :D Mellemspillet, c-stykket, hovedriffet, omkvædet...det hele ved den sang er bare fantastisk.

'Sad Man's Tongue' er virkelig også klasse, dybt originalt ift. genren (men selvfølgelig tyvstjålet andetsteds fra), men sådan som nummeret udvikler sig som helhed...åh!

'Radio Girl' og 'A Moment Forever' må blive de fremtidige klassikere for folk med hang til sang under bruseren. Store melodiske værker og noget af det bedste jeg har hørt live.

VOLBEAT bør i mine øjne høste samme succes som NIRVANA gjorde det i 1991. Musikken og stilen kan selvfølgelig ikke sammenlignes, men originaliteten og det friske pust disse plader har givet metal-genren, bør tale for sig selv. Og når man så tænker på hvor godt det egentlig er, så bør dette band sprænge skalaen.

Helt seriøst, så tror jeg at gutterne METALLICA græder sig selv i søvn fordi de ikke har formået at lave så fængende og melodisk tonser-riff-materiale, siden 1988. For i min verden er VOLBEAT det nye METALLICA, det nye NIRVANA, det nye SKID ROW og i det hele taget det nyeste og fineste metal verden har set i mange, mange år..


Whitesnake Opsat: 2007-04-26 14:36:25
Hvis du hører numrene helt ud, så tager det måske 45 min (hvis hvert nummer tager ca 4 min) at lytte hele cden igennem. Du har så hørt cden op imod en 40 gange, siger du. Det svarer så til, at du har brugt 1800 min eller nærmere bestemt 30 timer på denne cd indtil videre. Wow hehe:-)

sixxdog Opsat: 2007-04-26 14:50:29
Nej jeg skiver 100 gange! Og det er bestemt ikke en overdrivelse. Jeg hører meget musik :D

Men altså, vi kender jo alle godt det, at man har en mening om en plade/musik efter et par gennemlytninger, og så efter endnu en ti-tyve stykker en anden.. For efter at have hørt den 50 eller 100 gange at have den mening man nok vil holde sig til ret længe. Men jeg vil sige, at selv efter hundrede af afspilninger kan indtrykket ændre sig. Jeg kan slet ikke føle nok for musikken hvis jeg kun har hørt et album 5-10 gange...slet ikke.

sixxdog Opsat: 2007-04-26 15:42:57
En anden ting er deres live-performance..

Jeg har oplevet stort set alt der er hver at opleve live...de fleste af de store bands på dette site, har i årenes løb haft undertegnede blandt sit publikum. Uden at kunne sige det med 100% kæphøj sikkerhed, så er VOLBEAT altså det bedste live-band jeg endnu har set! Mine forventninger var sådan lidt ambivalente inden koncerten på Train, for med Jacob Hansens superproduktion, og det til tider lidt for perfekte sammemspil på pladen, efterlod mig en kende skeptisk - Så godt kan intet band lyde live. Jeg tog fejl. VOLBEAT sparker massivt røv på en scene! Sjældent har jeg stået så ringe til en koncert (kunne næsten ikke se noget!), og alligevel vil jeg betegne den aften som en af de absolut største i min snart 20-årige koncert-gænger karriere.

Men måske Motley Crue kan toppe den i Juni? :D

Hoffmeier Opsat: 2007-04-26 19:04:22
Motley Crue kan vel dårligt toppe en aften med Fede Finn og Funny Boys?
ha ha ha, slå mig ikke ihjel, Sixx. ;o)

bcd Opsat: 2008-04-08 20:51:20
Citat "Måske den næste VOLBEAT bliver et koncept-album? Michael Poulsen har i hvert fald evnerne dertil."

Du fik næsten ret Sixxdog

". Many of the songs are linked together in a kind of concept, which also ties to the album title, but more about that later ;-)"

http://www.volbeat.dk/

bcd Opsat: 2008-04-08 21:04:20
Bortset fra det er dette en tæske sej cd, og jeg som troede de var et overvuderet børneRock band :-)

Jettfever Opsat: 2008-06-09 16:41:10
Endnu en kanon koncert de fyrede af på Sweden Rock - et liveband af højeste klasse. Michael Poulsen var tydeligvist glad for at være til stede og gav hele armen foran en enorm menneskemængde på Zeppelin Stage. Tydeligt at dette var en fejlplacering, da Volbeat åbenlyst har lige så godt fat i det svenske publikum som i det danske.

Kanon setlist med højdepunkterne fra begge albums, dog med en overvægt fra det nyeste. Derudover diskede de op med to helt nye numre, der begge virker ganske overbevisende. Det ene hed "Halleluja" - husker ikke titlen på det andet - men fedt var det. "Sad Man's Tongue" var det ultimative highlight - hold kæft hvor blev der gået amok til det nummer. Og så var det sgu sjovt at se så mange svenskere synge med på de danske strofer i "Garden's Tale" :D

Håber dette band får muligheden for at breake i USA - de kunne blive kæmpe store 'over there'.

Enormt fed koncert og stemningmæssigt den bedste på festivalen!

sixxdog Opsat: 2008-06-09 18:09:18
Dejligt :)

Nu har jeg efterhånden set Voldrengene en del gange, og de har ALDRIG skuffet! Et sublimt live-band, og Michael P's hårde arbejde og professionalitet, bør nemlig give dem det helt store break i USA. Også taget i betragtning af originaliteten, bør det kunne lade sig gøre.

metal man Opsat: 2008-06-09 19:38:41
Enig. Hvis Volbeat får den nødvendige støtte fra deres label, samt den rette eksponering i form af airplay og andet kommercielt skidt, ser jeg også store muligheder for dem i staterne.

Glæder mig til at høre deres næste skive.

Motley Opsat: 2008-06-11 01:21:46
Jeg så dem for første gang i 10 min så forlod jeg koncerten. Ku slet ikke holde stilen eller stemmen ud. Et alt alt alt alt for overvurderet band

Sleazy Dane Opsat: 2008-06-11 10:40:43
Jeg så kun de 2 første numre og hold da kæft, hvor det kedede mig.

Jeg forstår ikke hvorfor folk er så betaget af Volbeat. For mig lyder alle numrene ens. Primært pga. forsangerens kedelige stemme, som bare kører i samme rille hele tiden.

Man må dog ta' hatten af for dem alligevel. De må da næsten have sat publikumsrekord på Spendrups-stage. Jeg måtte frem med albuerne da jeg havde fået nok af Volbeat.

Motley Opsat: 2008-06-12 02:45:48
jeg fatter sgu heller ikke folks fascination af dem. Svenskerne elsker dem og jeg sagde, at de fleste danskere hader dem fordi, man er mættet efter 4 sekunder af deres sange.Intetsigende værdiløs stemme

The Warrior Opsat: 2008-06-12 08:40:58
Motley: For en gang skyld er jeg enig (et stykke henad vejen i hvert fald) med dig :-)
Jeg synes for så vidt ikke at de er dårlige, men omvendt er de heller ikke specielt ophidsende. Intetsigende er et meget godt udtryk. Jeg vil bare benytte det til at betegne hele bandet, og ikke kun sangeren :-)

Det skal dog siges, at jeg godt kan holde det ud, og det der nummer hvor de har ham fjolset ("Kompost Johan") fra Magtens Korridorer med, er okay...

Muddley Opsat: 2009-05-18 20:08:00
PISSEIRRITERENDE...............
Jeg har holdt Volbeat langt fra livet i flere år. Har haft et prolem med sangerens stemme og deres sound....Men her forleden ramte de mig med 500 i timen efter jeg stødte ind i nogle live clips fra deres koncerter i USA sammen med nightwish, og for satan det var en åbenbaring. He he.

Er gået på røven over bandet og ALT hvad de har lavet skal nu opkøbes.

FEDT band og stor stemme og fede numre.

Metalfan Opsat: 2009-05-19 08:48:43
STOR STEMME!!!???? Michael Poulsen synger da ad helvede til!!! Og jeg fatter ærligt talt ikke, at folk falder på halen over dem...

Jettfever Opsat: 2009-05-19 11:25:50
Ja, det er efterhånden blevet lidt af et elsk dem eller had dem band.

Ja, de er i den grad blevet mainstream. Om Michael Poulsen er et sangteknisk geni skal jeg lade andre om at bedømme, personligt syntes jeg han har en superfed stemme med en fantastisk klang. Om det er for ensformigt...måske.
Men det ændrer ikke på at der ikke er mange bands der lyder som Volbeat og at de faktisk har fået kreeret noget temmelig unikt.

Syntes det er fedt at der stadig er metal der kan hitte på den måde herhjemme og er helt enig med Muddley her...et superfedt band.

Køb du roligt de skiver Muddley og se dem så live - det er dér de for alvor rykker!

Fedt band

Dennis Post Opsat: 2009-05-22 13:42:05
Metalfan! this is just in hot off the press... du er en sinke!
Original + unik genkendlig stemme = Volbeat!!

Metalfan Opsat: 2009-05-22 21:41:51
Til Dennis Post : Manglende hjerne+skrumpenosser: Dennis Post!!!


Dennis Post Opsat: 2009-05-22 22:15:27
Ja, jeg er ked af mine kugler sad højt den dag, men jeg lover at næste gang du guffer mig, skal jeg nok slippe dem løs så du samtidig kan nyde godt af den karakteristiske lyd det giver når sådan nogle sjovere klasker mod en hage:-)
Jeg må i øvrigt bede dig om at holde en ordentlig, og i øvrigt holde dig til emnet!

Metalfan Opsat: 2009-05-22 23:02:40
Øh, for det første er jeg ikke til mænd! Så er det afklaret..Og hvis jeg var, så ville det jo nok kræve at du HAVDE nosser!
Men du er nok omtrent lige så nosseløs, som dit latterlige og yderst talentløse
lorteband!

Metalfan Opsat: 2009-05-22 23:14:44
Og hvorfor bruger du ikke noget af din tid her på Rocknation, på at anmelde skiver også videre??? Hvis du kun er her for at skabe splid og ballade, så findes der jo nok andre sider som er mere egnede! Måske Arto?Dennis Post Opsat: 2009-05-23 19:33:19
Haha! Metalfan for fanden da... Jeg har sgu da anmeldt 2 cd´er! :-)
Jeg har i øvrigt svært ved at forstå du mener det er ok at skrive virkeligt grimt om bla. Volbeat, og så ikke mene du er berettiget til at få af samme skuffe??
Lighten up! Det´skæg og ballade det hele..., og Jeg tror i øvrigt ikke på du aldrig har overvejet hvordan det er at guffe en gren:-D

Dennis Post Opsat: 2009-05-23 19:34:19
Du må i øvrigt meget gerne nævne navnet på mit band hver gang du sviner det til.. ellers er der ingen reklameværdi i det for posten;-D

Metalfan Opsat: 2009-05-24 19:16:45
Haha! Metalfan for fanden da... Jeg har sgu da anmeldt 2 cd´er! :-)
Jeg har i øvrigt svært ved at forstå du mener det er ok at skrive virkeligt grimt om bla. Volbeat, og så ikke mene du er berettiget til at få af samme skuffe??
Lighten up! Det´skæg og ballade det hele..., og Jeg tror i øvrigt ikke på du aldrig har overvejet hvordan det er at guffe en gren:-D

Der er en væsentlig forskel om man nedgøre et band, eller man bliver direkte personlig, og sviner folk til! Personligt er jeg hamrende ligeglad om en bruger sviner min ynglings solist/band til! Det rammer ikke mig, men begynder man at kalde mig for sinke og andet, fordi jeg har en anden mening så er man fandeme for langt ude! Og det pisser mig af! For så er DU Dennis Post på så lavt et stadie, at det er til at brække sig over! Og at DU syntes det sjovt, siger sgu en del om det plan du befinder dig på! Så find dig en anden at lege mig, vi er NOGEN der befinder os på et mere seriøst plan.

Dennis Post Opsat: 2009-05-24 20:30:12
Du svarede ikke på mit spørgsmål?
Der skulle i øvrigt ha stået skinke...
Jeg tror i øvrigt du skal se at få noget på den dumme;-)

Metalfan Opsat: 2009-05-24 20:35:05
Jeg svarede faktisk på dit spørgsmål! Hvis du læser efter....

Dennis Post Opsat: 2009-05-24 21:27:40
Nu er jeg jo kendt for at scanne tekst, så det jeg oplever dig skrive i brudstykker er:
"Det rammer ikke mig", "syntes det er sjovt", "det plan du befinder dig på", "siger sgu en del", "på et mere seriøst plan"
Takker for de pæne ord;-)

Metalfan Opsat: 2009-05-24 21:35:05
Det var skam så lidt! Iøvrigt stopper jeg her...Jeg har sgu for meget omløb oven i hovedet, til at blive med at høre mere på dine småtbegavede udbrud! Men sådan er du vel bare! En mand der stadig væk lever i barndommen, og ikke ejer forståelse for, hvordan man behandler andre individer! Så den kloge( som er mig), stopper her...

Muddley Opsat: 2009-11-19 17:32:15
Har så lige oplevet 2 koncerter med Volbeat i Madison Square Garden, som opvarmning for Mighty Metallica.....fuck for en oplevelse.
Volbeat er for fede. Salen var ikke fyldt da de spillede, men Volbeat gjorde hvad de kunne for at få gang i salen, og det lykkedes.

Efter koncerterne festede vi lidt igennem med Lars U. Det var fedt.
Efter koncert 2, hilste vi på hele Metallica og fik krammet lidt med Lars. :-) Fed fyr, Hold kæft han er en
sød fyr.
Efter mødet med Metallica, endte vi på bar med Michael fra Volbeat, og senere endte vi 8 mennesker på vores hotelværelse, hvor vi festede til klokken 0700......Men 5-600 øl.
Michael spillede her deres nye nummer som er skrevet til Mikkel Kessler. Det er fedt.

Stor aften, fed tur.

christoffer Opsat: 2009-11-19 18:53:12
Lyder fedt, men hvordan mødte du dem?

Muddley Opsat: 2009-11-19 19:12:44
Kender Lars.
Michael og Volbeat boede på samme hotel som os, og min gode ven Ken kender Michael. Vi mødtes på en bar overfor hotellet....og festede igennem igennem igennem. ;-)

Sbassman Opsat: 2009-11-19 19:35:17
Det lyder fandme som en total fed oplevelse!Garanteret noget som du aldrig vil glemme. Det er ikke hver dag man har mulighed for at hænge ud med nogen der er i Hall Of Fame.Et af mine alltime yndlings bands!Kan du ikke tilrane dig et par Metallica plektre til min Wall of Fame hvis du skal drikke kaffe med dem i nat?

Muddley Opsat: 2009-11-19 19:52:45
Det var fedt. Er kommet hjem, så jeg kan ikke arrangere plektre....måske næste gang.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.