www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
HammerFall  : Infected . Album Cover
Informationer
Band:  HammerFall
Titel:  Infected
År:  2011
Genre:  Heavy Metal
Land:  Sverige
Bruger rating
Rating: 7.88
Stemmer: 4

8.5 -=MP=-				  
				  
	
8 KimG				  
				  
	
7.5 RonnyB72				  
				  
	
7.5 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Patient Hero  
2.  B.Y.H. 
3.  One More Time  
4.  The Outlaw  
5.  Send Me A Sign  
6.  Dia De Los Muertos  
7.  I Refuse  
8.  666-The Enemy Withen  
9.  Immortalized  
10.  Let's Get It On  
11.  Redemption  
 
Medlemmer
Anders Johansson :  Drums
Fredrik Larsson:  Bass
Joacim Cans :  Vocals
Oscar Dronjak :  Guitars
Oscar Dronjak :  Producer
Pontus Norgren :  Guitars
Producer:  Pontus Norgren
Beskrivelse
-=MP=- Karakter: 7.5/10

Hvis der er noget HammerFall altid har været skældt ud for, så er det at køre rundt i den samme rille, men på deres nyeste udspil ”Infected”, har piben fået en anden lyd.
Hector er væk fra coveret, og man fornemmer allerede inden man sætter skiven på, at disse herrer vil gå den lidt mørkere vej.

Og ganske rigtig, åbneren starter med tunge riffs der kan sammelignes lidt med Accept, og sådan er det meste af albummet, dog er melodierne i samme genre som altid, altså ultra melodiske omkvæd som man kender HammerFall for.

En ballade er det blevet til ”Send Me A Sign”, og nok deres bedste indtil videre, som selv Manowar sikkert er misunderlige over at de ikke har skrevet.

HammerFall er et band ligesom Primal Fear, man ved hvad man får, dog er stilen denne gang bare lidt mørkere, og numrene lidt mere langtrukne.

Endnu engang et godt solidt håndværk (dog ikke deres bedste, nok den dårligste indtil videre, efter undertegnedes mening), men næste gang ser jeg gerne Hector på coveret igen, man fjerner sgu ikke bare sin Mascot.


Jeg anbefaler: ”Bang Your Head”,”Send Me A Sign”,”I Refuse” og ”Let's Get It On”
2011-06-02 11:36:45

KimG Opsat: 2011-06-06 08:30:49
Som MP skriver, er det et meget mørkt album og når jeg ser på coveret og ikke kan finde Hector, tænker jeg "nåeh, har de nu lavet et koncept-album?" - nej, det har de så IKKE...

MEN... ser man bort fra dette og giver det tid til at bundfælde sig, er der virkelig noget at komme efter - det er bare ikke et album, der sætter sig efter første gennemlytning. Specielt ikke, hvis man forventer old school HammerFall (som mange jo nok gør).

Lydmæssigt har James Michael sat sit meget tydelige aftryk på skiven. Det lyder ikke som et af de gamle HF-albums, men selvom musikken er tung, er lyden frisk og klar, og bliver på intet tidspunkt mudret.

På min skala er "I Refuse" noget af det fedeste HF har skrevet i mange år. Føj for pokker, hvor det svinger. "B.Y.H." er (sammen med "Let's Get It On") nok det mest traditionelle HF-nummer på skiven - og det er fedt. Men jeg vil også fremhæve "The Outlaw", "Immortalized" og "666 - The Enemy Within" som værende tons-tunge højdepunkter. På en eller anden måde havde jeg gerne set "Redemption" åbne skiven (feeeede keys), men det er absolut også en værdig afslutning på et album, der ikke er et traditionelt HammerFall-album, men som på ingen måde falder igennem - hvis man altså giver det tid nok.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, om de har lavet en Mötley Crüe - altså udgivet et anderledes album under det forkerte navn (Corabi-albummet)... Men fedt, det er det altså (8-8,5/10) og MEGET bedre end både Renegade og Chapter V!

Scandinavia Opsat: 2011-06-11 23:19:58
Skægt, jeg synes det pynter dem med en lidt mere "nede-på-jorden" lyd. De kan godt nok ik' helt la' vær' med deres bombastiske kor, hvilket vel også er en slags trademark for bandet, men den mere gammeldaws/jordnære Metal lyd, synes jeg sgu' pynter. Problemet er bare at her overhovedet ikke er noget nyt at byde på, så pladen blir' sikkert glemt blandt alle de andre.

Sleazy Dane Opsat: 2015-03-14 11:58:49
Købte denne forleden for at tjekke ud hvad der er sket med Hammerfall siden jeg stod af Hammerfall-toget sidst. Kan tilslutte mig Scandinavias kommentar, at det pynter lidt med deres "nede-på-jorden" lyd, men på den anden side mangler de også det, der gør Hammerfall til Hammerfall. Det man godt kan lide, men samtidig er ved at brække sig over engang imelllem. Men meget fedt at de eksperimenter lidt faktisk.

-=MP=- Opsat: 2022-10-09 08:27:12
Man forandrer sig jo lidt med tiden, og forleden dag, blev jeg nødt til at lade denne skive snurre 3 gange.
For jeg synes sgu det klæder dem med den noget markere stil.Fedt album, og karakteren stiger lige en grad.

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.