www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Whitesnake : Forevermore. Album Cover
Informationer
Band:  Whitesnake
Titel:  Forevermore
År:  2011
Genre:  Hard Rock
Land:  UK/USA
Bruger rating
Rating: 8.67
Stemmer: 6

9 -=MP=-				 
				 
	
9 Olfert				 
				 
	
8.5 RenisseD				 
				 
	
9 Scandinavia				 
				 
	
9.5 Sleazy Dane				 
				 
	
7 Whitesnake
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  Steal Your Heart Away  
2.  All Out Of Luck  
3.  Love Will Set You Free  
4.  Easier Said Than Done  
5.  Tell Me How  
6.  I Need You (Shine Of Light) 
7.  One Of These Days  
8.  Love & Treat Me Right  
9.  Dogs In The Street  
10.  Fare Thee Well  
11.  Whipping Boy Blues  
12.  My Evil Ways  
13.  Forevermore  
 
Medlemmer
Briian Tichy :  Drums
David Coverdale :  Vocals
Dough Aldrich :  Guitars
Michael Devin :  Bass
Reb Beach :  Guitars
Producer:  Los Bros Brutalos
Beskrivelse
-=MP=- Karakter: 9/10

Hvis der er noget der har delt vandene lige så meget som Moses (eller hvem fanden det nu var, men dygtig var han) gjorde det, ja så er det Whitesnakes nye album ”Forevermore”, ihvertfald hvis man læser de danske anmeldelser.

Nu er jeg en af dem der synes at slangernes album ”Good To Be Bad” er et af de største comeback albums sammen med Treat ”Coup De Grace”, så jeg har ventet på denne skive med længsel.

Hvad er det så man forventer af disse slanger, ja for undertegnede er det fede Bluesy Riffs, rå vokal, flotte omkvæd og nogle saftige ballader, altså det, der altid har været deres varemærke. Så efter at den har snurret 9-10 gange, så er jeg absolut ikke skuffet, ja jeg vil ligefrem påstå, at Coverdale Company indtil videre har lavet årets album, hvilket især er Doug Aldrigh og Reb Beach fortjeneste, for de får (dét det hele handler om) Rock'n Roll til at være en fest.

”Good To Be Bad” var en god fortsættelse i bedste 80'er stil, hvor ”Forevermore” blander 70'erne og 80'erne sammen på den perfekte bøf, der dog stadig forbliver blødene, men total velsmagende.

Coverdale har måske ikke den vokal han har haft, men han lyder stadig Rå, snerpende og bidsk, og efterhånden mere Whisky-agtig, hvilket faktisk gør sangene lidt mere upoleret i lyden, og det er ganske fedt.

Som han siger, der skal jo også være noget for kvinderne, og et Whitesnake album uden ballader, vil aldrig blive lavet. Kliche eller ej, så kan man på flere numre (bla balladerne) høre at han trækker vejret dybt imellem hver sang linie, for nogle vil det nok virke forstyrrende, men her prøver manden klart score tricket (selvom han snart når efterlønsalderen), og man må sige det er meget vellykket.

Jeg har med vilje i denne anmeldelse valgt ikke at skrive om sangene, da lytteren virkelig skal nyde den fornøjelse, men det starter fantastisk godt, og slutter fremragende, og hvis man er til klassisk Whitesnake, bliver man ikke skuffet, så her er selvfølgelig købepligt, selvom det er gammel (men fantastisk) vin på nye flasker.
2011-03-31 16:18:03

-=MP=- Opsat: 2011-03-31 16:21:29
Super fedt og blandet album, så karakteren, kan godt forventes at bliver højere med tiden.

Scandinavia Opsat: 2011-03-31 17:29:27
Ja for fanden! Fatter slet ikke den ringe anmeldelse der var linket til i forummet. Produktionen er sgu' da fed og ik' mindst er stilen tilbage i en meget velkendt variant. Me likes big time!

Frank Arnesen Opsat: 2011-04-01 20:17:21
er også uforstående over BT's anmeldelse. Det svinger sgu fedt. Har hørt den 5 gange og den vokser. Typisk Whitesnake. Bt gav heldigvis den nye Mike Tramp en god anmeldelse men den er også superfed ligesom Forevermore. Jeg trykker repeat

RenisseD Opsat: 2011-04-14 12:18:26
Selvom jeg mildest talt synes at trommelyden på denne er elendig og u-nuanceret, så er pladen som helhed ved at vinde indpas!! Synes dog ikke at "One of these days" passer ind her - det var sådan et nummer som man ku' ha' brugt som bonus-nummer på en single eller lign.

KÆMPE tak til KimG for at gøre mig opmærksom på den engelske speciel-version m/bonus-numre, flot 100 siders magasin og WS-knap som altsammen komer i en flot indpakning! Helt i særklasse!!!!

RenisseD Opsat: 2011-04-14 12:19:48
altsammen komer - tsk tsk tsk

Sleazy Dane Opsat: 2011-04-22 09:33:05
Har aldrig defineret mig selv som værende den store fan af Whitesnake, men hold da kæft jeg er faldet på halen over denne skive. I forhold til "Good To Be Bad" er "Forevermore" en del bedre. Som forventet er det gammelt vin på nye flasker, men de har blandet en god flaske bestående af druerne fra de bedste årgange fra 70'erne og 80'erne. Sådan skal bluesy hard rock sgu lyde! Synes også lige at de 2 fremragende guitarister fortjener en ros. De spiller satme røven ud af bukserne og så kan det godt være at David Coverdale's stemme ikke er som før i tiden, men han synger altså stadig godt.

Thunder Opsat: 2011-04-23 17:16:21
SD, jeg er meget enig i alle dine betragtninger, når vi taler Forevermore. Alle de gamle tricks i ny emballage, og for-hel've-da det holder! Langt bedre end den forgående udgivelse, som bragte Aldrich og Beach sammen for første gang. Det er først her de virkelig glimrer. Et album som vil blomstre yderligere når sommerens live optrædener sætter i gang, og for fremtiden udgøre en væsentlig del af Coverdales 'Must hear' Kanon. Fremragende og en afsolut Top 5, når vi taler 2011 væsentligste udgivelser...

RenisseD Opsat: 2014-05-10 11:55:55
Øv, så er Doug Aldrich på vej ud af Whitesnake!

Scandinavia Opsat: 2014-05-10 21:27:20
Adrian Vandenberg skulle vel aldrig være på vej tilbage så? David Coverdale medvirkede jo for nyligt på førstnævntes plade med Moonkings. Stilen på den plade er i øvrigt så tæt på old school WHITESNAKE som noget kan blive...

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.