www.rocknation.dk
Bands:  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - #S
DEMO´S - DIV
MENU
START
SENESTE KOMMENTARER
NYE ALBUMS
DVD
TOP 100
TOP ANMELDERE
ÅRSTAL
EVENTS
SØG
LINKS

Du skal være logget på for at anmelde skiver.
Journey : Eclipse. Album Cover
Informationer
Band:  Journey
Titel:  Eclipse
År:  2011
Genre:  AOR
Land:  USA
Bruger rating
Rating: 8
Stemmer: 3

8 Chop				  
				  
	
8 Olfert				  
				  
	
8 Sleazy Dane
Du skal være logget ind for at rate skiver.

Sange
1.  City Of Hope 
2.  Edge Of The Moment 
3.  Chain Of Love 
4.  Tantra 
5.  Anything Is Possible 
6.  Resonate 
7.  She's A Mystery 
8.  Human Feel 
9.  Ritual 
10.  To Whom It May Concern 
11.  Someone 
12.  Venus 
 
Medlemmer
Arnel Pineda:  Lead Vocals
Deen Castronovo:  Drums, Percussion
Jonathan Cain:  Keyboards
Neal Schon:  Guitars
Producer :  Kevin Shirley
Ross Valery:  Bass
Beskrivelse
Sleazy Dane Karakter: 8/10

Nåh, den skal vel anmeldes, selvom jeg endnu ikke helt kan finde ud af hvad jeg mener om den! Efter den fremragende “Revelation” og de positive ord denne har fået med på vejen, har jeg ventet “Eclipse” med spænding.

Det letteste for Journey ville vel være at lave endnu et album i stil med “Revelation” men hatten af for at de prøver noget andet. På albummet her er keyboardet forsvundet lidt i baggrunden og gjort Neal Schon’s guitar mere dominerende. Det er også et album, hvor man skal lede lidt efter de store hits. De første par gange jeg hørte den sad jeg med en “var det virkelig det” fornemmelse. Jeg havde fået skruet forventningerne op til noget andet. Nu har den roteret fast en hel uge i træk og må sige at den vinder en del med tiden. Synes at stort set alle numre er bundsolide og produktionen er supersprød. Det må også siges at være et godt tegn at jeg ikke engang havde opdaget at albummet faktisk varer 66 minutter. Det når aldrig at kede mig, som nogle lange albums har en tendens til at gøre.

Faktisk et helt ok album. Kan alligevel ikke helt finde ud af om jeg på sigt vil være skuffet over skiven eller den vil vokse til at blive en af mine favoritter med Journey. Det kan gå begge veje, men helt sikkert et album der skal høres noget mere. Indtil videre har jeg bidt mest mærke i “City Of Hope”, “Anything Is Possible” og “Resonate”.
2011-06-20 17:57:28

Scandinavia Opsat: 2011-06-22 17:33:15
Helt sikkert et godt album, men intet skælvende genialt. Ku' du lige forrige album, så vil du sikkert også synes om denne...

KimG Opsat: 2011-06-22 19:21:49
Min Journey-debut (ja, ja - jeg er lidt bagud) og selvom det normalt ikke lige er min genre, så er det ganske udmærket album, hvor favoritterne er "City Of Hope" og "Resonate".

Jettfever Opsat: 2011-06-24 16:13:04
Hm, bliver vel nødt til at investere i den på et tidspunkt

Chop Opsat: 2011-06-27 21:33:32
Må indrømme, at jeg blev en smule skuffet over dette album - efter at have læst de mange lovprisende anmeldelser rundt omkring på nettet. Det er mere en Niel Schon plade hvor han prøver at genfinde sig selv som guitarist, end en Journey plade. Men der er stadig mange højderpunkter at finde, det bliver bare aldrig rigtig sublimt for mig (tiltrods for den fremragende produktion). Kunne bedre lide stilen på Revalation. 8/10

10 Skala

Du skal være logget ind for at kommentere albums.